Varje framgångsrik krog behöver god mat och glada människor. Samt en osynlig vän.

Hur kommer det sig att espressomaskinen alltid säger upp sig när den absolut inte får? Eller att kaffegodset åker i golvet mitt i lunchen? Och att alla i sällskapet måste ha champagne när glasen som jämt stått där plötsligt bara inte finns?

Säg det. Klart är i alla fall att det i sådana ögonblick gäller att ha lika mycket is i magen som en hel bar. Den sista som får märka något är gästen.

Smörgåsbord är lika mycket en vän i nöden som ett företag med de rätta verktygen. Vi finns i en tid då de stora leverantörerna hellre säljer matvaror än utrustning (därför vet du ofta själv mer om det tekniska på krogen än den som har som jobb att utrusta den).

Med längre erfarenhet än de flesta av vad som får människor och maskiner att fungera (och fungera ihop), vet vi att allt går att ordna, bara lusten och kunskapen finns.

Du hittar oss 2300 meter från Stureplan. Utställning, kontor, lager och café finns på ett och samma ställe. För precis som med ett smörgåsbord är tanken att du ska kunna gå varv efter varv här.

Istället för det mesta av allt har vi det bästa av allt. Personliga kontakter och öppna dörrar till de bästa köken har givit oss ett osvikligt väderkorn för vad som ligger rätt i tiden. Tvingas vi välja mellan produkten och leverantören, är det dock alltid produkten som vinner.

Hos oss blir du en viktig kund hur liten din verksamhet än är. Eftersom vi själva är små och ogillar långbänkar lika mycket som slipstvång, slipper du vänta på leverans på grund av en krånglig administration.

Nöjda är vi aldrig förrän du är det. Det är det som skiljer ett proffs från en amatör. Och ett långt förtroende från en tillfällig affär.